Türkiye’den iki ülkeye uçuş kısıtlaması kaldırıldı

Türk Hava Yolları, Yunanistan ve Kırgızistan’a seyahat edecek yolculara ilişkin yaptığı bilgilendirmede her iki ülkede uygulanan koronavirüs tedbirlerinin sona erdiği belirtildi.

İSTANBUL (İGFA) – Yunanistan ve Kırgızistan, Türkiye’den bu ülkelere yapılan uçuşlara uyguladığı kısıtlamaları kaldırdı.

Türkiye’den yapılan uçuşlarda test istenmeyeceğine yönelik açıklama, Türk Hava Yolları’nın sosyal medya hesabından yapıldı. “Ülkelere girişlerde aşı kartı veya PCR testi ibraz etme zorunluluğu yoktur. Keyifli seyahatler” ifadelerine yer verildi.

Böylelikle THY’nin resmi internet sitesinden alınan bilgiye göre, Türkiye’den seyahat edilebilir, COVID-19 testi veya karantina gerekli olmayan uçuş noktaları sayısı 112’ye yükseldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.