Türkiye yeni yıldızlarını seçiyor! Yıldız De Bana yakında Kanal D’de başlıyor!

Kanal D’nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, Türkiye’nin yeni yıldızını seçecek olan yarışma programı “Yıldız De Bana” çok yakında ekrana gelecek.

Yayınlanan ilk tanıtımı ile büyük beğeni kazanan; Hülya Avşar, Kerem Alışık ve Büşra Pekin’in jüri koltuğuna oturduğu “Yıldız De Bana”nın yaratıcı yönetmenliğini Hamdi Alkan üstleniyor.

blank

Ekran başındaki seyircilere eğlenceli vakit geçirtecek programın seçmeleri 6 şehirde yapılacak. Yarışmada 9 kadın, 9 erkek yarışmacı olmak üzere toplam 18 yarışmacı yer alacak. Her hafta oynayacakları skeçler ile ekrana gelecek olan yarışmacılara, jüri üyeleri tarafından da farklı görevler verilecek.

Pastel Yapım imzalı, “Yıldız De Bana” yakında Kanal D’de

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.