Türkiye Finans’tan Emekli Maaşını Taşıma Fırsatı

3500 TL’YE VARAN PROMOSYON ÖDEMESİ ve 2500 TL’YE VARAN NAKİT ÖDÜLÜ İLE

Türkiye Finans Katılım Bankası, emekli maaşını Türkiye Finans’a taşıyan kişilere 3.500 TL’ye varan tutarda promosyonun yanı sıra emekli maaş müşterisinin referans olacağı emekli tanıdıkları için 2.500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı sunuyor. Şubede işlem önceliği, yüzde 50 indirimli kiralık kasa hizmeti, bankanın emeklilere özel sunduğu ücretsiz kredi kartları ile 300 TL’ye varan bonus puan ve ücretsiz temel bankacılık hizmetleri gibi imkânlar da emeklilere sunduğu avantajlar arasında yer alıyor. Kampanya 31 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edecek.

Toplumun farklı kesimlerini desteklemeyi sürdüren Türkiye Finans, yıllarca emek ve özveriyle çalışan emeklilere özel cazip fırsatlardan oluşan bir destek paketi sunuyor. Emekli maaşını Türkiye Finans’a getiren müşteriler 3.500 TL’ye varan tutarda promosyon ödemesi almaya hak kazanırken; yakınlarının emekli maaşını Türkiye Finans’a taşımasına aracılık eden emekli maaş müşterileri ise her bir yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödülün sahibi olabiliyor.

Promosyon ödemesinin yanı sıra hem emekliler hem de yakınları için cazip fırsatlar bir arada

Emekli maaşı taşıma kampanyası, promosyon ödemesi ve nakit ödüllerin yanı sıra çok çeşitli avantajları bir arada bulunduruyor. Şubede işlem önceliği, bankanın farklı kategorilerdeki kredi kartlarından ücretsiz faydalanma olanağı, ücretsiz EFT ve havale işlemleri, yüzde 50 indirimli kiralık kasa hizmeti, 8700 anlaşmalı Yapı Kredi ve PTT ATM’sinden 2.000 TL’ye kadar ücretsiz para çekme hakkı ile ilk üç ay bankanın kredi kartıyla yapılacak aylık 250 TL ve üzeri harcamaya 100 TL, toplamda 300 TL’ye varan bonus puan kazanma gibi fırsatlar da kampanya kapsamında sunuluyor. Ayrıca emekliler maaş günlerinden 3 gün önce ücretsiz 1.000 TL’ye kadar para çekebiliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert, yıllarca emek ve özveriyle çalışıp emekli olmaya hak kazanan tüm vatandaşların birikimlerini güvenle koruyan ve büyüten bir banka olmak için çalıştıklarını belirtirken, onların hayata kolayca katılmalarını sağlayacak fırsatlar sunarak emeklilerin bankası olmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.