Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bergama’da start aldı

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası ilk ayak yarışları Bergama Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle start aldı. Törende konuşan Başkan Koştu, şampiyonaya katılan motosikletçilere başarılar diledi.

Bergama Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve çok sayıda sporcunun iki gün boyunca kıyasıya yarışacağı şampiyonanın magazin startı açılış töreni görkemli bir şekilde yapıldı. Belediye Başkanı Hakan Koştu ve protokol üyeleri tarafından verilen startın ardından Türkiye’nin dört bir yanından gelen yarışçılar Kozak Enduro Parkuru’na geçtiler.

Bu yıl, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası ilk ayak yarışlarına ev sahipliği yapan Bergama’da, Türkiye’nin en iyi endurocuları en yüksek puanı almak için bütün hünerlerini sergileyecek. Yarışlar; EnduroGP, E1, E2, E3, EB, EC, Gençler, Kadınlar ve Veteranlar kategorisinde, ATV branşında ise ATVGP, S1, S2 ve İki Çeker sınıflarında yapılacak.

BAŞKAN KOŞTU, “TÜRKİYE YARIŞLARINA BERGAMA’DAN START VERMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası ilk ayak yarışlarına ev sahipliği yapmanın sevincini yaşadıklarını konuşmasında ifade eden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Tarih, kültür ve turizm şehrimiz, UNESCO Dünya Mirası Bergama’mız her geçen gün vizyon projelerimizle birlikte değerli bir merkez olma yolunda ilerliyor. İlçemizde yaptığımız her etkinlik ve yarışmanın şehrimizin tanıtımına katkısı büyük olmaktadır. Yarışların kazasız tamamlanması temennisiyle tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN KOŞTU; “KOZAK ZİRVE KAFE KARŞISINDAKİ PARKURA, İZMİR’İMİZ, ÇEVRE İL VE İLÇELERDEKİ VATANDAŞLARIMIZ VE HEMŞEHRİLERİMİ BEKLİYORUM”

İlk ayak yarışları startı ardından Kozak’ta Ekstrem Test Parkuru’nu deneyimleyecek olan sporcuların yarın (15 Mayıs 2022 Pazar) Kozak Zirve Kafe karşısındaki parkurda ter dökeceğini ifade eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Saat 11.00’de başlayacak olan adrenalini ve seyir keyfi yüksek yarışlara ve 16.30’daki kupa törenimize, İzmir’imiz, çevre il ve ilçelerdeki vatandaşlarımız ve hemşehrilerimi bekliyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.