Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Gecesi’ne Oktay Kaynarca damgası

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli rolüyle izleyicinin kalbini kazanan Oktay Kaynarca bu yıl 5.si düzenlenen Türkiye-Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Gecesi’nde yaptığı konuşmasıyla farkını bir kez daha gösterdi ve büyük alkış aldı…

Her yıl yapılan ödül törenine siyaset ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı gecede bu yıl “Yılın En İyi Dizi Oyuncusu” ödülüne Oktay Kaynarca layık görüldü.

Ödülünü Koray Bozat ile Atakan Taşur’un elinden alan Kaynarca, yaptığı konuşmada “Hepiniz bildiğiniz üzere Azerbaycan benim neredeyse ikinci vatanım, öyle algılanıyor. Ben oraya gittiğimde kendi memleketimde geziyormuş gibi çok rahat geziyorum. Onlar da o kadar benimsemişler ki kardeşimiz geldi diyorlar. Bu çok önemli bir duygu benim için. Bir Türk birliğinin dünyadaki tüm dengeleri nasıl değiştirebileceğini, dengeleri nasıl başka bir yöne çekeceğini elimizden geldiğince anlatmaya çalışıyoruz ama tam da burada bunu söylemekten bir kere daha gurur duyuyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene.” dedi.

Uzun süre alkışlanan Kaynarca, “Çok teşekkür ederim bu ödüle beni layık gördüğünüz için ve layık olmaya, çalışmaya devam edeceğim. İyi akşamlar diliyorum.” dileyerek sahneden indi.

70 kategoride sanat, siyaset, iş ve spor camiasından katılımcılara ödül takdim edildi.

İki Ülkenin Sanat, Siyaset, Spor ve İş Dünyası’nın yoğun katılım gösterdiği gecede; Yılın En İyi Belediye Başkanı: Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Yılın En İyi Erkek Dizi Oyuncusu: Oktay Kaynarca, Yılın En İyi Erkek Pop Sanatçısı: Cem Belevi, Yılın En İyi Şarkısı: Dip Berksan, Yılın En İyi Sporcusu: Çağan Atakan Arslan, Yılın En İyi Bestesi Hep Mi Ben İle Ayaz Erdoğan oldu. Yılın En İyi Müzik Grubu: İkilem, Karabağ Zafer Kutlamasının Yapıldığı Gaziler ve Şehitlerin anıldığı bu anlamlı gecede; Yılın Kadın Bürokratı ödülü Kültür Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan’ a gitti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.