Türkçimento Yönetim Kurulu Anıtkabir’de

Türkçimento 65’inci Yılını Kutluyor..

Kuruluşunun 65’inci yılını kutlayan Türkçimento’nun Yönetim Kurulu Anıtkabir’i ziyaret etti. Türkçimento Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik Anıtkabir Şeref Defterini imzalayarak, ’’Birlik olarak bu yıl 65. Yılımızı kutlamaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Çimento sektörü olarak Türkiye’nin kuruluşundan bu yana bu ülkenin temelinde biz varız. Kuruluşumuzun 65’inci yıldönümünde Ata’nın huzurunuza gelmenin onurunu yaşıyoruz.’’ dedi.

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği olarak 1957 yılında, dernek statüsünde kurulan TÜRKÇİMENTO bu yıl 65’inci yılını kutluyor. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Türkçimento Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik Başkanlığında Yönetim Kurlu üyelerinden oluşan bir heyet Anıtkabir ziyaretinde bulundu. Yücelik ziyaret sırasında Anıtkabir Şeref Defterini imzaladı.

Yücelik; 65’inci yıl nedeniyle yaptıkları ziyarette duygularını şu sözlerle kaleme aldı ’’Birlik olarak bu yıl 65. Yılımızı kutlamaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Çimento sektörü olarak Türkiye’nin kuruluşundan bu yana bu ülkenin temelinde biz varız. Kuruluşumuzun 65’inci yıldönümünde huzurunuza gelmenin onurunu yaşıyoruz.

Ulu Önderimiz, bu anlamlı günümüzde bize açmış olduğunuz yolda ülkemiz için emin adımlarla yürüyeceğimize söz vererek huzurlarınızda saygıyla ve şükranla eğiliyoruz.’’

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.