Turkcell Vadi Açıkhava konserleri başlıyor! Yıldızlar geçidi!

Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı TURKCELL YILDIZLI GECELER konserleri Türkiye’nin en yeni, en genç etkinlik mekanı Turkcell Vadi Açıkhava’da 30 Temmuz’da Sertap Erener ile başlıyor.

Vadistanbul, SM Production ve Atlantis Yapım iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi Açıkhava kapılarını 30 Ağustos Cuma akşamı Sertab Erener konseri ile müzikseverlere açıyor. Bugüne dek konserlerden tiyatrolara, özel organizasyonlardan festivallere; birçok farklı etkinliğe ve değerli sanatçıya ev sahipliği yapan Turkcell Vadi Açıkhava, Türkiye’nin en yeni ve en genç açık hava sahnesi. Türkiye’deki en büyük sabit sahne ile birlikte modern teknoloji ile donatılmış ses ve görüntü sistemlerine sahip olan Turkcell Vadi Açıkhava uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası ve en güzel anıların merkezi olma iddiasında.

Turkcell Yıldızlı Geceler konser serisi, yaklaşık iki hafta boyunca iyi ve kaliteli müzik dinlemeyi özleyenler için 30 Temmuz’da Sertab Erener ve 31 Temmuz’da Aleyna Tilki ile başlayıp Yüzyüzeyken Konuşuruz, Berkay, Ceza, Anıl Piyancı, Sansar Salvo, MFÖ, Kenan Doğulu, Haluk Levent, Funda Arar’la devam edip Ebru Yaşar ile son bulacak.

Konserler serisinde COVID-19 önlemleri dikkate alınacak. 30 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında ‘Türkiye’nin En Yeni En Genç Açıkhava Sahnesi’ Turkcell Vadi Açıkhava’da, pandemi şartlarına uygun bir şekilde gerçekleştirilecek konserlerde oturma düzeni sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlanacak. İzleyicilerin de mesafe kurallarına uyması zorunluluğu bulunuyor. Aynı zamanda HES kodu ile giriş izni verileceği izleyicilerin konser süresince maske mecburiyeti de bulunuyor.

TURKCELL VADİ AÇIKHAVA
ENGEL TANIMIYOR

Vadistanbul’un yanı başındaki ormanın kıyısında bulunan Turkcell Vadi Açıkhava muhteşem atmosferiyle İstanbul’un en genç açık hava sahnesi. Kolay erişilebilir olması ve şehir merkezinde konumlanmasının avantajını kullanarak özellikle gençleri kendine çeken Turkcell Vadi Açıkhava sahnesinde yaz çok keyifli geçecek.

Fiziksel engelli bireylerin sosyal hayata tam ve bağımsız katılımı için açıkhava mekanı içerisinde planlanan kolaylıklar ile birlikte görme engelliler için rehber sarı çizgilerle donatılan Turkcell Vadi Açıkhava engelleri ortadan kaldırmayı hedefliyor.

İşte İstanbul’un en genç, en yeni, en kaliteli ve en ulaşılabilir açık hava sahnesi olan Turkcell Vadi Açıkhava’daki 10 konserlik Turkcell Yıldızlı Geceler serisinin tam listesi…

Sertab Erener 30 Temmuz

1992’de çıkardığı ilk albümü ‘Sakin Ol’dan bugüne dek geçen sürede dillere marş olan şarkılara imza atan, ülkemize Eurovision birinciliği, getiren Sertab Erener sahnede devleşiyor. Sertab bu özel gecede 29 yıllık kariyerinin en hit parçalarını seslendirecek.

Aleyna Tilki 31 Temmuz

Kariyerinin başında olmasına rağmen kısa sürede kendini herkese tanıtan ve şimdi de yurt dışına açılan Aleyna Tilki gençlerin bir numaralı yıldızı. Genç yaşında bir ikon haline gelmeyi başaran Aleyna Tilki eşsiz sesi ve enerji dolu sahne performansıyla seyirciyi büyüleyecek.

Yüzyüzeyken Konuşuruz 1 Ağustos

Kısaca YYK olarak da bilinen Yüzyüzeyken Konuşuruz, Kaan Boşnak,

Engin Sevik, Ahmet Can Kalyoncu, Can Tunaboylu ve Resul Baransel’den kurulu. 2013’ten beri 3 albüm ve 7 single yayınlayan YYK, geçen sene Altın Kelebek Ödülleri’nde yılın grubu seçildi. Alternatif popun ülkemizdeki az sayıdaki temsilcilerinden olan YKK seyircisine hem duygu dolu anlar hem de büyük bir eğlence vaat ediyor.

Berkay 2 Ağustos

Türk pop müziğinin son yıllarda çıkardığı en önemli isimlerden biri olan Berkay sahne performanslarının yüksek etki düzeyiyle tanınıyor. Seyircinin dikkatini konser boyunca bir an olsun kaybetmeyen Berkay kendi şarkıları ve sahne ‘de söylemekten keyif aldığı şarkılardan oluşan repertuarıyla Turkcell Yıldızlı Geceler sahnesinde olacak.

Ceza + Anıl Piyancı + Sansar Salvo 3 Ağustos

Türkiye’de rap ve hip hop müziğinin en önemli temsilcilerinden üçü Turkcell Vadi Açıkhava’yı o gece çok farklı ritimlerle sallayacak. Kariyerinde 20 yılı geride bırakan Ceza; şarkıları başta Youtube olmak üzere dijital platformlarda milyonlarca kez tıklanan Anıl Piyancı ve en son Z Planı şarkısını çıkaran Sansar Salvo seyircilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Bu konserin özel davetlileri olan işitme engelli Ceza fanları için işaret diliyle çeviri yapılacak.

Kenan Doğulu 4 Ağustos

Müzik deyince, sonsuz eğlence deyince; muhteşem şovlar, yıllardır kalplerde yer etmiş unutulmaz şarkılar deyince akla gelen ilk isimlerden Kenan Doğulu o çok özlediğiniz sahnesiyle, müthiş enerjisiyle, hepimizin hayatında yer etmiş şarkılarıyla 4 Ağustos gecesi herkesi dansa kaldıracak.

MFÖ 5 Ağustos

Sadece ülkemizin değil, dünyanın hala beraber olan en uzun soluklu gruplarından biri olan Mazhar Fuat Özkan bu sene 40’ıncı yılını kutluyor. Birçok şarkıya imza atan grup Turkcell Vadi Açıkhava sahnesinde binlerce kişinin tek bir ağızdan ezbere söylediği ‘Güllerin İçinden’, ‘Peki Peki Anladık’ ve ‘Ali Desidero’ gibi parçalarla yine izleyiciyi keyifli bir yolculuğa çıkaracak.

Funda Arar 6 Ağustos

Güçlü sesi ve kaliteli işleriyle müziğimizin önemli isimleri arasında yer alan Funda Arar Turkcell Vadi Açıkhava’da sevenleriyle buluşuyor. İlk albümünü 2000 yılında çıkaran Arar, büyük çıkışını 2002’de Alagül şarkısıyla yapmıştı. son 21 yılda büyük kitleler tarafından sevilen şarkılara imza atan Funda Arar o gece eski ve yeni şarkılarını seslendirecek.

Haluk Levent 7 Ağustos

Son dönemde adı AHBAP derneği aracılığıyla yaptığı yardımlarla daha çok gündeme gelse de Haluk Levent, Türkiye’nin 90’larda çıkardığı ilk rock yıldızlarından. 1993’te yayınladığı ‘Yollarda’ şarkısıyla popçular arasından sıyrılan Haluk Levent ilk kez rock müziği popüler bir platforma taşımıştı. O dönemden bu yana birçok başarıya imza atan Haluk Levent 7 Ağustos’ta Turkcell Vadi Açıkhava’da.

Ebru Yaşar 11 Ağustos

Pandemi sürecinin ardından sahnelere hızlı bir dönüş yapan Ebru Yaşar, 8 Ağustos gecesi Turkcell Vadi Açıkhava Açıkhava’da, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında ilk konserini verecek. Özel bir repertuvar hazırlayan Yaşar’ın o gece dinleyicilerine sürprizleri de olacak.

Adres: Turkcell Vadi Açıkhava– Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Caddesi. Sarıyer/ İstanbul

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.