Türkçe popun sevilen ismi Gökhan Türkmen 360 derece sahne deneyimiyle 23 Eylül’de Zorlu PSM sahnesinde!

Türkçe pop müziğine hem üretimleri hem de yorumlarıyla damga vuran “Mahşer” ve “Herkes Yolunda” şarkılarıyla bu yıl adından sıkça söz ettiren Gökhan Türkmen, 360 derece sahne deneyimiyle Zorlu PSM’nin büyüleyici atmosferinde sürpriz konukların da yer alacağı ‘Kontekst’ konseriyle 23 Eylül Cuma akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde dinleyicileriyle buluşacak.

2022 yılının Nisan ayında “Mahşer”i yayınlayarak kısa zamanda kendi klasikleri arasına girmeyi başaran ve halen müzik listelerinin ilk sırasında yer alan, son olarak müzisyen dostu Ahmet Mert Carim ile birlikte seslendirdiği “Herkes Yolunda” adlı parçasıyla yaz listelerine üst sıralardan giriş yapan Gökhan Türkmen, 23 Eylül akşamı Zorlu PSM’de sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor.

13 yıla 7 albüm, 2 EP ve 22 single çalışması sığdıran Gökhan Türkmen’in ‘Kontekst’ adını verdiği konseri 23 Eylül Cuma günü saat 21.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleştirilecek. Gökhan Türkmen, merakla beklenen konserinde sevenlerine 360 sahne deneyimini sunmaya hazırlanırken GTR Müzik ve GTR Management bünyesindeki sürpriz konuklarıyla ve başarılı sahne performansıyla da büyülü anlar yaşatacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.