Türkan Şoray’ın sağlık durumu nasıl? Kızı Yağmur Ünal açıkladı

Yağmur Ünal, geçtiğimiz gün Kuruçeşme’de görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Yağmur Ünal, annesi Türkan Şoray’ın sağlık durumu hakkında “Annem gayet iyi. Bizim dizimiz başlayacağı için 1-2 günlük kaçabilirim sadece ama annem yazın tatile gidecek” açıklamasında bulundu.

Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal, önceki akşam Kuruçeşme’deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Yağmur Ünal, “Arkadaşımın doğum günü vardı, onun için geldim.” dedi.

TÜRKAN ŞORAY’IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

“Anneniz Türkan Hanım’ın sağlık durumu nasıl? Beraber bir tatil planınız var mı?” sorusuna Ünal, “Annem gayet iyi. Bizim dizimiz başlayacağı için 1-2 günlük kaçabilirim sadece ama annem yazın tatile gidecek. Yer henüz belli değil, tatil için yer bakıyoruz.” yanıtını verdi.

blank

Yağmur Ünal, “Oyunculuğu tamamen bıraktınız mı?” sorusuna “Ben oyuncu değilim ki… Sadece bir kere oynadım, yapım tarafındayım ben. Hatta yaz sezonuna yeni bir dizimiz başlayacak, onunla uğraşıyorum. Diğer dizimiz de sezon finali yapacak.” cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.