Türkan Şoray’dan yıllar sonra gelen Kadir İnanır itirafı!

Yeşilçam’ın Sultan’ı usta oyuncu Türkan Şoray, ‘Kadıköy Eğitim Atölyeleri Gençlik Buluşmaları’ kapsamında hayranlarıyla buluştu. Programda duygusal anlar yaşayan Şoray, samimi itiraflarda da bulundu.

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen programda, merkezin öğrencileri tarafından hazırlanan “Gönüllerden Tuvallere Türkan Şoray” başlıklı sergi Şoray’ın katılımıyla sanatseverlerle buluştu. Yoğun ilginin yaşandığı programda kısa bir konuşma yapan usta oyuncu, duygusal anlar yaşayarak, göz yaşlarını tutamadı.

“HEPSİNİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM”

Sergiyi çok beğendiğini dile getiren Şoray, “Bütün kursiyerlerin sanatkar ellerinden öpüyorum. Her eser gerçekten kalpten yapılmış. Bugün gerçekten meslek hayatım boyunca unutmayacağım bir gün yaşıyorum. Sizler ölene kadar kalbimdesiniz” dedi.

blank

“HER ZAMAN ONLARIN YANINDA DURMALIYIZ”

‘Dünya Otizm Farkındalık Günü’ne de atıfta bulunan ünlü Türkan Şoray: “Otizmliler her zaman bizimle, her zaman onları kucaklamalıyız. Farkındalığımız her zaman devam etmeli” ifadelerini kullandı.

KADİR İNANIR İTİRAFI

Türkan Şoray, ayrıca bugüne kadar oynadığı filmlerde en çok Kadir İnanır’la birlikte rol almaktan keyif duyduğunu sözlerine ekledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.