Türkan Şoray’a İzmir Kitap Fuarında büyük ilgi

Türk sinemasının Sultan’ı Türkan Şoray “Sinemam ve Ben” kitabının imza günü için İzmir’e gitti. İzmir Kitap Fuarında binlerce seveni ile bir araya gelen Sultan, 8 saat boyunca kitap imzaladı, fotoğraf çektirdi ve hayranlarıyla bol bol sohbet etti.

Gördüğü olağanüstü ilgiden dolayı bir hayli mutlu olan Şoray, duygularını Instagram hesabından yaptığı 4 farklı paylaşım ile de dile getirdi. Sultan yaptığı paylaşımlarda “Bugün İzmir Kitap Fuarı’ndaki imza günüm sekiz saat sürdü. Sevgili İzmirlilerin bana ve kitabıma gösterdikleri ilgi beni çok mutlu etti. Duygusal anlar yaşadım. Mutluluğum fotoğraflara yansıdı, sabırla saatlerce bekleyen İzmirlileri sevgiyle kucaklıyorum” cümlelerini kullandı.

Türkan Şoray’ın kitap fuarında sürpriz ziyaretçisi ise İlker Başbuğ oldu. Başbuğ “Türkan Şoray’ı da kitabını imzalarken görmek ayrı bir mutluluk oldu” dedi.

Şoray “Sinemam ve Ben” kitabı ile birlikte yakın zamanda bütün Türkiye’yi dolaşacağını ve düzenlenecek imza günleriyle birlikte sevenleriyle buluşacağını da belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.