Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray, otelde yaşamaya başladı

Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray, son çektiği filminin borçlarını ödeyemeyince Bebek’teki villasını rekor fiyata satmak zorunda kalmıştı. Daha ucuz bir villaya taşınan Şoray, yeni evinin hazır olmamasından dolayı şimdilik Beykoz’da bir otelde kalmaya başladı.

Yeşilçam usta oyuncusu Türkan Şoray, kızının yapımcısı olduğu kendisinin yönettiği ‘Uzaklarda Arama’ ile gişede umduğunu bulamayınca maddi olarak zor duruma düşmüştü.

Sanatçı, filmden kalan borçlarını ödemekte zorlanınca sevgilisi Rüçhan Adlı ile yıllarını geçirdiği, anılarla dolu Bebek’teki villasını satmıştı.

ESKİ VİLLASINA GÖRE MÜTEVAZI

10 milyon 500 bin dolara sattığı evini hemen boşaltmak zorunda kalan Şoray, otelde yaşamaya başladı. Borçlarını ödedikten sonra elinde kalan parayla Beykoz’da eski evine göre daha mütevazı bir villa satın alan Sultan, yine Beykoz’da yeni evine yakın bir otele yerleşti.

Sanatçının, sık sık evine gidip Dekorasyon işlerini denetlediği için aynı semtteki oteli seçtiği öğrenildi. Dizindeki rahatsızlık nedeniyle merdiven kullanmakta zorlanan Türkan Şoray’ın yeni villasında asansör de bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.