Türk Pop müziğinin usta ismi Nilüfer, Bostancı Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluştu

Türk Pop müziğinin usta ismi Nilüfer geçtiğimiz akşam Bostancı Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.

Pop müziğin güçlü sesi Nilüfer müzikseverlere dolu dolu bir gece yaşattı. 70’lerden günümüze en sevilen şarkılarını söyleyen Nilüfer’e binlerce hayranı eşlik etti.

Şarkıcı; Son Arzum, Ta Uzak Yollardan, Seni Beklerim Öptüğüm Yerde, Erkekler Ağlamaz, Böyle Ayrılık Olmaz, Dünya Dönüyor, Yolcu Yolunda Gerek, Kavak Yelleri, Mor Menekşe, Haram Geceler, Kim Arar, Boşvermişim Dünyaya gibi birbirinden unutulmaz şarkıların yanı sıra (100. Yıl Marşı) Parla’yı da söyledi. Dinleyiciler, 100. Yıl Marşına ayağa kalkarak büyük bir coşkuyla eşlik etti.

blank

Sık sık izleyicilerle şakalaşan ve sohbet eden Nilüfer, birbirinden renkli ve duygusal dakikaların yaşandığı bir konsere de imza attı. Sanatçı unutulmaz söz ve bestelerin sahibi Kayahan, Aysel Gürel ve Onno Tunç’u da sahnede anmadan geçmedi.

Beş bin kişilik bir koroyla en sevilen şarkılarını söyleyen Nilüfer, “İyi ki varsınız. Hayatımın en unutulmaz konserlerinden biri oldu. Sanatta 50.yılımı devirdim. Uzun zamandır Bostancı’da konser vermemiştim. İyi ki varsınız sevgili müzikseverler.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.