Türk müzisyen Spondeo doğu ve batı’yı aşkla birleştiriyor

Spondeo, yaptığı müziği dünyada günümüz şartlarında yaşanan duyguların karmik bir sonucu olarak tanımlıyor. Sanatçı arka arkaya yayınladığı Definitely One Day, Can’t Stand It Anymore, Hear Me Baby!, Hello My Love, Vivir Ahora, My Other World, Hope, Is There Life After You, Lover’s Call ve Delphi’nin ardından yeni teklisi “You’ll Never Know” ile devam ediyor. Dijital platformlar aracılığı ile müziğini dünyaya açan Spondeo, bir çok listede de yerini
alırken elektronik, deep house, club tarzındaki teklilerinde batı ve doğu enstrümanlarını ustalıkla harmanlıyor.

YouTube video

Aşk ve insan ilişkileri üzerine besteler yapan Spondeo, yeni teklisi “You’ll Never Know”da bitmeyen bir aşkın ayrılık hikayesini müziğine yansıtıyor.

“Seni ne kadar çok sevdiğimi hiçbir zaman bilmeyeceksin. Herşeyini toplayıp gittiğini sanıyorsun… Ama aşkın hala benim kalbimde.”

Spondeo’nun müziği Spondeo Müzik ve oneRPM dağıtımcılığında tüm dijital platformlarda yayılmaya devam ederken, yaz boyunca yenilerini yayınlamaya devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.