Türk markası İngiliz Kraliyet ailesine girdi

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in torunu, Prens Andrew ile Sarah Ferguson’un kızı Prenses Beatrice geçtiğimiz gün isminin baş harfini taşıyan Mehry Mu çantasıyla Beverly Hills’te görüntülendi.

Dünya modasında hızla yükselen marka Mehry Mu Türkiye’de üretiliyor. İngiltere ve ABD’nin en önemli satış noktalarında moda severlerle buluşan markanın kişiselleştirme deneyimi sunan harflerle süslü clutch çantaları, ülke sınırlarını aşarak kraliyet ailesi mensuplarının dikkatini çekti.

Trend öncüsü tasarımlarıyla adından söz ettiren markanın yaratıcısı ve kreatif direktörü Güneş Mutlu Mavituncalılar’ın ikonikleşen modellerinden ışıltılı gümüş ‘B’ harfi ile süslenen mavi kadife çantası, Prenses Beatrice’in siyah elbisesiyle, püsküllü ceketi eşliğindeki akşam yemeği şıklığının tamamlayıcısı oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.