TÜRK Kızılayı Konak Şube yönetimi Ömür Şanlı Başkanlığında Ata’mızı ziyaret etti.

Türk Kızılay Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı ve yönetim kurulu Anıt kabir’i ziyaret ederek saygı duruşunda bulundu, mozoleye çelenk koydu.

Ata’mızın manevi huzurunda duygu yüklü bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Ömür Şanlı Anıt kabir özel defterini imzaladı. Ömür Şanlı Anıt kabir özel defterine şunları yazdı.

“Aziz Atam;

Adını vererek onurlandırdığınız Türkiye Kızılay Derneği’nin Konak Şube Başkanlığı yönetim kurulu olarak manevi huzurunuzda olmanın onurunu taşıyoruz.

Evrensel değerlere saygılı, hiç bir ayrım gözetmeden sadece insanlığa inancımızla; savaşta, barışta, her türlü afette insanlık onuruna yakışır yaşamlar sağlayabilmek adına tüm dünyada çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bizlere emanet ettiğin Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm dünyada umudun ve yardımseverliğin temsilcisi olarak anılması için daima çalışacağımıza bir kez daha huzurlarınızda söz veriyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla…”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.