“Türk kadınına örnek oldu” Washington Post gazetesi Sıla’yı haber yaptı!

Eski sevgilisi Ahmet Kural’ın kendisine şiddet uyguladığını öne sürerek geçtiğimiz yıl ekim ayında dava aşan şarkıcı Sıla Gençoğlu, Amerikan Washington Post gazetesine haber oldu.

Popçu, Amerika’daki Washington Post gazetesine haber oldu.

“Türkiye’nin aile içi şiddet konusundaki suskunluğuna son vermek için pop yıldızı kendi hikayesini anlattı” başlıklı makalede Türkiye’deki kadına karşı şiddet vakalarındaki artış örnekleriyle masaya yatırıldı.

Gazete, Sıla’nın kariyerini riske atarak açtığı davanın şiddet gören Türk kadınlarına sessiz kalmamaları konusunda örnek olduğunu ifade etti.

NE OLMUŞTU?

Sıla, Ahmet Kural’ın kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla davacı olmuştu. Ahmet Kural ise şiddet iddialarını yalanlayıp ‘karşılıklı bir tartışma yaşadık’ demişti. Daha sonra Ahmet Kural’ın komşusu Sıla’nın şiddet gördüğüne dair tanıklık yaptı. Ahmet Kural Sıla’nın lehine tanıklık yapan komşusundan ‘Benim öyle bir komşum yok’ diyerek şikayetçi oldu. Mahkeme Ahmet Kural’a ‘yalancı tanıklık’tan takipsizlik kararı çıkardı. Sıla ve Ahmet Kural’ın asıl davası ise 7 Mart’ta.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.