Türk Hava Yolları, iç ve dış hat seferlerini durdurdu

Türk Hava Yolları (THY), iç hat seferlerinin 4 Haziran, dış hat seferlerinin ise 10 Haziran’a kadar durdurulduğunu açıkladı.

Türk Hava Yolları (THY) korona virüsü tedbirleri kapsamında seferlerini bir kez daha durdurdu. Kurumdan yapılan açıklamada, iç hat seferlerinin 4 Haziran, dış hat seferlerinin ise 10 Haziran’a kadar durdurulduğu açıklandı.

THY’nin resmi internet sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Değerli misafirlerimiz, yeni koronavirüs (Kovid-19) küresel salgını sebebiyle, resmi otoritelerce alınan kararlar ve sizlerin sağlığı için aldığımız önlemler doğrultusunda; iç hat uçuşlarımız 4 Haziran 2020, dış hat uçuşlarımız 10 Haziran 2020 tarihine kadar durdurulmuştur” ifadeleri yer aldı.

Covid-19 tedbirleri kapsamında alınan karar doğrultusunda iç ve dış hat olmak üzere tüm seferler daha önce durdurulmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.