Türk DJ Eren AB, yeni single çalışması ile müzikseverlerle buluşacak

Başarılı DJ Eren AB, New York’ta binlerce DJ arasından sıyrılarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yabancı şarkılara yaptığı remikslerle büyük beğeni toplayan Türk DJ Eren AB, kısa bir süre sonra yeni single çalışması ile müzikseverlerle buluşacak.

Üç yıl önce “Come Fil Me Up” adlı single albümü ile adını ABD’de duyurmayı başaran Eren AB, müzik dünyasında emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

blank
Paris Hilton – Eren AB

2019’da kendine özgü şarkılarla müzik listelerine girmeyi başaran Eren, geçen aylarda “Give Me More “ adlı son single albümü ile Kuzey Amerika’da 25’nci sıradan başladığı başarılı çıkışını sürdürerek listelerde 5’nci sıraya kadar yükselmişti.

Heyecanlandıran açıklama

Eren AB, yeni single albümünün ardından “Give Me More “un 14 şarkılık remikslerinin yakında piyasaya çıkacağını belirtirken, Türkiye de Sony Music ile anlaştığını belirterek, genç popçu Derya Yıldırım ile ortak bir müzik çalışması içerisinde olduklarının söyledi.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Eren AB, müzikseverlere sürprizlere hazır olmaları gerektiğini söyleyerek, Türkçe single albüm projesinde 4 farklı remiksin yer alacağını ifade etti.

Eren AB, yakında piyasa çıkaracağı albüm için; Pop, Hiphop, Latin Pop, Deep House, Tech House ve EDM tarzı ile 4 farklı büyük müzik şirketleriyle 1’er single anlaşması yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.