Türk Böbrek Vakfı’ndan Türkan Sabancı’ya onur ödülü

Halk sağlığının korunması için yoğun bir çalışma yürüten Türk Böbrek Vakfı’nın diyaliz hastaları yararına düzenlediği gecede ünlü isimler bir araya geldi.

Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Seval Ermiş ve gönüllü sosyal komite üyelerinin ev sahipliğinde Shangri- La Bosphorus Otel’de gerçekleştirilen davette; 30 yıldır vakfın bağışçısı olan Türkan Sabancı’ya onur ödülü verildi.

Gecede diyaliz cihazı bağışı yapan; Semra Tünay, Ayten Dağbaşı, Nezihe Öztan ve kardeşleri ile bir hasta odasının yapımını üstlenen Mihriban Scheer’e teşekkür plaketi verildi. Geceye katılan isimlerin yaptığı bağışlarla ayrıca bir diyaliz cihazının alımı gerçekleştirildi.

blank

Geceye aralarında; Seren Serengil, Aslı Hünel, Selda Topal, Ayşe Azizoğlu, Hece Doğan, Gürnar Çapa, Özlem Hazinedar, Yeliz Yeşilmen, Oya Anlar Onat, Petek – Esra Ertüre, Sibel Vatandost, Gül Ergi, Zahide Yetiş, Sevil Aslan, Nurhan Tarman, Oya Anlar Onat, Nur Yüceler, Serap Kuroğlu, Jülide Önengüt ve Esin Yağmurdereli gibi çok sayıda isim katıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.