Türk Böbrek Vakfı için bir araya geldiler

Türk Böbrek Vakfı, bugüne kadar yaptığı özel davetlerden elde edilen gelirle böbrek hastaları için onlarca diyaliz cihazı alınmasını sağladı.

Yine böbrek hastaları yararına harekete geçen TBV Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş ve TBV Mütevelli Heyet üyesi İpek Tanrıyar, birçok ismi ev sahipliğini yaptıkları davette buluşturdular. Aralarında Lili Garih, Neylan Vardar, Selda Topal, Gürnar Çapa, Hülya Avcı, Gül Ergi, Gülenay Kalkan, Muammer Ketenci, Ece Gürsel, Gülnur Güneş ve Özge Acı gibi isimlerin bulunduğu çok sayıda davetli, hastalar için diyaliz cihazı alınması adına bir araya geldiler.

“TUZLUKLAR HAVAYA”
Bilet satışları günler öncesinden tamamlanan davette Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk; “vakıf olarak sayısız projeye imza attık. Bizler sadece böbrek hastaları için çalışmıyoruz, hastalıkların önlenmesi adına aşırı şeker ve aşırı tuz tüketimin tetiklediği birçok hastalık içinde bilinçlendirme çalışmaları yapıyoruz. Bu sebeple sizlerden ricam; bu anlamda yürüttüğümüz çalışmalara destek vererek çevrenizi bilinçlendirmeniz olacak” diyerek davetlilerin “Türk Böbrek Vakfı’nın sağlıklı toplum gönüllüleri” olması yönünde çağrıda bulundu ve aşırı tuz tüketiminin önüne geçmek için hep beraber tuzlukları havaya kaldırdılar.

İPEK TANRIYAR, HEM MODELLİK YAPTI HEM DE HEM DAVETLİLERE AÇIK ARTTIRMA HEYACANI YAŞATTI.
İpek Tanrıyar ise Muammer Ketenci’nin bağışladığı elbiseyi giyerek davette açık arttırma ile satılmasını sağladı. Tanrıyar’ın yaptığı açık arttırma ile elbise, Oya Anlar Onat tarafından 1.500 TL karşılığından satın alındı.

LİLİ GARİH’E ÖZEL İMZA
Medya dünyasının yakından tanıdığı deneyimli haberci Lütfiye Pekcan’ın “3 Kadın 1 Ölüm 1 Sır” adlı romanı da, yine yazar tarafından imzalanarak davette vakıf yararına satıldı. Ayrıca davette Lili Garih ile bir araya gelen Lütfiye Pekcan, Garih’e özel imzalı kitabını sundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.