Türk Böbrek Vakfı bahar daveti ile çok sayıda ismi bir araya getirdi

Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş ve Sosyal Komite üyelerinin, vakıf yararına Cahide Palazzo’da düzenlediği Bahar daveti çok sayıda ismi bir araya getirdi.

Davete aralarında; Buket Taşdelen, Türkan Gürsel, Şenay Araç Demir, Canan İmer, Tuğba Özerk, Cansu Eroğlu, Zafer Kozanoğlu, Aynur Arıkan, Gül Ergi, Suna Dumankaya ve Kadriye Olgar gibi çok sayıda isim katıldı.

Cahide Palazzo’nun güçlü sahne şovları ile başlayan gece, Fatih Ürek’in dinamik sahnesi ile devam etti.

blank

Geceden elde edilen gelirle diyaliz hastaları için hayati önem taşıyan bir diyaliz cihazı alınırken, organizasyona büyük katkılar sağlayan Türkan Şerbetçi ve sahnesiyle konukları coşturan Fatih Ürek’e de TBV Yönetim Kurulu Üyeleri Seval Ermiş ile Aydın Ekinci tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Davetlilere bir teşekkür Konuşması yapan TBV Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş; “Bu gecenin geliri ile diyaliz hastalarını hayata bağlayan diyaliz cihazı almayı hedeflemiştik. Bu anlamlı hedefe ulaşmamızda hepinizin ayrı ayrı katkısı var, hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca, bu güzel tabloyu gerçekleştirmemizde büyük emeği olan, yüce gönüllü Sayın Türkan Şerbetçi’ye de en içten şükranlarımızı sunuyoruz, çok büyük destek oldu. Biliyorsunuz, Fatih Ürek bizi hiçbir zaman yalnız bırakmaz ona da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.