Tuna Kiremitçi ‘İnsanlığın Öldüğünü Duydum Vol 1’

“Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları” adını verdiği seri albümleriyle büyük beğeni toplayan, ‘Affet’, ‘Birden Geldin Aklıma’, ‘Yine Sevebilirim’ ve ‘Bu Aşk Burada Biter’ gibi şarkıların yaratıcısı müzisyen ve yazar Tuna Kiremitçi, yeni solo albümüyle hayranlarının karşısında.

‘İnsanlığın Öldüğünü Duydum Vol 1’ adlı Pasaj&Garaj Müzik etiketli albümün ilk 3 şarkısı EP olarak tüm dijital müzik platformlarında yayına açıldı.

blank
Tuna Kiremitçi

Albümün diğer şarkıları da Eylül 2020 ve Şubat 2021 tarihlerinde, “Vol. 2” ve “Vol. 3” olarak yine EP formatlarında dinleyicisiyle buluşacak. Tüm şarkıların toplanacağı “İnsanlığın Öldüğünü Duydum” adlı albüm 2021’de bir bonus şarkıyla birlikte LP olarak yayınlanacak.

İlk video klip şarkısı ‘İz Kalmadan’

YouTube video

İlk video klip Selçuk Demir yönetmenliğinde Ümraniye Platolarında ‘İz Kalmadan’ şarkısına çekildi. Video klibin çıkmasıyla beraber sosyal medyada “Rap mi değil mi?” tartışması başladı. Tuna Kiremitçi “Bu şarkım benim çok sevdiğim Rap müzik ve günümüze cevabımdır. Zaten bence her şair potansiyel Rap’cidir” dedi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.