Tüm Türkiye İçerde!!

Show TV’nin dün gece onuncu bölümü ile ekrana gelen fenomen dizisi “İçerde”, tüm kategorilerde izlenme rekorlarını kırarak, birinciliği göğüsleyip zirveye adını tekrar yazdırdı.

SOSYAL MEDYADA YİNE SES GETİRDİ!

İçerde, dün akşam ekrana gelen heyecan dolu yeni bölümünde #içerdeler etiketiyle sosyal medyada uzun süre TT oldu. #içerdeler etiketi ile 43.219 tweet atılarak Twitter’ın Türkiye gündeminde 15 saat 35 dakika, Dünyada ise 7 saat 5 dakika kalarak yine rekora imza attı. Bölümün unutulmaz anlarından olan Celal’in Köstenceli’yi yakmadan önce Sarp ve Mert’in kardeş olduğunu, Mert’i çocukken kaçırdığını, Sarp’ı da yanına aldığını itiraf ettiği an izleyenleri ekran başına kilitledi.

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen “İçerde”, dün akşam yayınlanan onuncu bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu. “İçerde”, ABC1 20+ ‘da 13,59 izlenme oranı (rating), 29,01 izlenme payı (share), AB’de 13,13 izlenme oranı (rating), 29,50 izlenme payı (share), Total’de ise 10,58 izlenme oranı (rating), 24,58 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

CELAL BABA, MESTAN’IN İNTİKAMINI ALDI!

Sarp kendisine ve Celal’e kimin oyun oynadığını artık öğrenmişti. Celal, ölmüş gibi davranmaya devam edip Mestan’ın intikamını Köstenceli’den almaya karar verdi. Sarp, Celal’in yerine geçti. Bunun üzerine Köstenceli Sarp’a yolumdan çekil demeye geldi ve ortaklık üzerine konuşturlar. Celal, Akın İpek’in Sarp’ı davet edeceği yerde Sarp’ı öldüreceğini bildiği için tuzağı bunun üzerine kurdu. Ancak işler planlanıldığı gibi gitmedi. Köstenceli Celal’in ölmediğini anladı ve ona oyun oynadı. Köstenceli tam Celal’i köşeye sıkıştırmışken Mert’te oyuna dahil oldu ve Celal’ı kurtardı. Yusuf Müdür’ün hem Celal’i hem de Köstenceli’yi aynı anda bitirme planlarının suya düştüğü bölümde Celal’in Köstenceli’yi arabanın içine kilitleyip yaktıktan sonra aynı anda Sarp ve Mert’i aradığı sahne bölüme damgasını vurdu. Usta oyuncu Ercan Kesal, bölümün final sahnesinde İçerde izleyicilerine veda etti.

Ay Yapım imzalı, iki kardeşin birbirlerini bulma hikayesini konu alan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

“İçerde” yeni bölümü ile 28 Kasım Pazartesi günü Saat 20.00’de Show TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.