Tüm Eker Ailesi Plasiyer Günü’nü el ele kutladı

Eker Süt Ürünleri tarafından, büyük bir emek ve özveriyle çalışarak tüketicileri lezzetle buluşturan plasiyerleri onurlandırmak için ilan edilen “Plasiyer Günü” bu yıl 23 Haziran’da kutlandı. Eker’in Türkiye’nin dört bir yanındaki müdür ve çalışanları “Tüm aile el ele” sloganıyla plasiyerlerin yüküne ortak oldu.

Türkiye’yi 45 yıldır lezzet ve tazelikle buluşturan Eker’in, 2019’dan bu yana kutladığı Plasiyer Günü’nde bu yıl da ekipleri ortak duygularda buluşturan unutulmaz anlar yaşandı.

Sabah mesai saatinin başlaması ile birlikte yola çıkarak, ürünleri birçok noktaya ulaştıran plasiyerlerin yaptığı işin zorluğuna dikkat çekmek ve onlara teşekkür etmek amacıyla hayata geçirilen “Eker Plasiyer Günü”nde, Eker çalışanları plasiyerlere yardımcı oldu.

23 Haziran sabahı erken saatlerde, üst yönetim dahil olmak üzere farklı kademelerden yönetici ve çalışanlar “Tüm aile el ele” sloganıyla plasiyerlerle birlikte iş başı yaptı. Eker’in sahadaki yıldızlarının iş yükünü deneyimleyen ekipler, araçların kullanılmasından ürünlerin taşınmasına kadar sürecin farklı aşamalarında onlara destek oldu.

“Plasiyer kadromuz, bizim sahadaki en büyük gücümüz”

Plasiyer Günü hakkında bir değerlendirme yapan Eker Süt Ürünleriİnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Aydın Akyol, şunları söyledi: “Plasiyer kadromuz, bizim sahadaki en büyük gücümüz. 578 arkadaşımız her gün 45 bölge depomuzdan hareket ederek tüm Türkiye’ye ürünlerimizi dağıtıyor. Zorlu, meşakkatli bir iş yapıyorlar. Senede bir gün de olsa onlarla birlikte sahaya çıkmak, işlerini daha iyi anlamamıza yol açıyor. Üretimiyle, satışıyla idari kadrolarıyla bünyemizde çalışan herkesin yaptığı iş bizim için çok önemli. Tüm çalışanlarımıza buradan teşekkür eder, plasiyerlerimizin gününü kutlarım.”

Kendilerine armağan edilen özel günün gururunu yaşayan plasiyerler ise tüm Eker ailesini yanlarında gördükleri için çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.