Tüm dünyada milyonlarca kişinin kullandığı Twitter ve TikTok’a erişilemiyor

Tüm dünyada milyonlarca kişinin kullandığı Twitter uygulamasında bugün birçok kişi erişim sıkıntısı yaşıyor. Kullanıcılar ise Twitter’ın neden açılmadığı ve sayfayı yenilemediği hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Twitter’da yaşanan bu durumla ilgili bant daraltma iddialarında bulunuldu. Öte yandan TikTok’da da erişim sıkıntısı yaşandığı belirtildi.

Twitter’ı sıklıkla kullanan birçok kullanıcı bugün erişim sıkıntısı ile karşılaştı. Sorunun ne olduğunu anlamaya çalışan Twitter kullanıcıları, konu hakkında internette araştırma yapıyor. Kullanıcılar tweet gönderememe ya da akışı yenileyememe gibi sorunlar yaşıyor.

Konuyla ilgili henüz Twitter’dan resmi bir açıklama gelmezken erişim sorunu sonrası bant daraltma uygulaması yeniden gündem oldu. Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketi sonrası Twitter’da bant daraltma uygulaması yapıldığı iddia edildi.

Aynı sorunun TikTok’da da olduğu görüldü. Pek çok TikTok kullanıcısı hesabına erişemediğini duyurdu.

“SOSYAL MEDYA SAYESİNDE CANLAR KURTULUYOR”
Erişim sorununa Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selva Demiralp’den tepki geldi. Demiralp, “Sosyal medya ağı sayesinde canlar kurtuluyor. Hala enkaz altında olup hayatta olan canlarımız var. Aileleri/yakınları bu şekilde bilgiyi yayabiliyorlar. LÜTFEN yavaşlatmayın.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.