Tülin Şahin, Vogue Eyewear güneş gözlüklerinin marka yüzü oldu

Lifestyle, Premium, lüks ve spor gözlük sektöründe dünya lideri olan Luxottica bünyesinde yer alan Ray-Ban, Vogue Eyewear, Persol, Oakley, Giorgio Armani, Prada, Dolce&Gabbana, Miu Miu, Prada Linea Rossa, Emporio Armani, Burberry ve TopTen markalarının 2016-2017 Sohbahar/Kış sezonunun nabzını tutacak gözlük modelleri basına özel bir etkinlikle tanıtıldı. Yeni sezon basın lansmanında, Adriana Lima’nın global marka yüzü olduğu Vogue Eyewear güneş gözlüklerinin tanıtımı ünlü top model Tülin Şahin tarafından yapıldı.

Güçlü ve geniş marka portföyü ile gözlük alanında lider Luxottica, bünyesinde bulunan gözlük markalarının, 2016-2017 Sonbahar/Kış koleksiyonlarının tanıtımını 1 Haziran Çarşamba günü basına özel düzenlediği bir etkinlikle tanıttı. Etkinlik, Luxottica’nın markalarının özgün ruhunu yansıtarak Akatlar’da bulunan Luxottica İstanbul Showroom’unda gerçekleşti.

Gelmiş geçmiş en ikonik ve dünyanın en çok bilinen güneş gözlüğü markası Ray-Ban yepyeni modelleri ile önümüzdeki sezona da damgasını vuracağını şimdiden gösterdi.

2016-2017 Sonbahar/Kış koleksiyonunun en çok dikkat çeken modellerine gösterilen ilgi yoğundu. Ray-Ban ikonik modelleriyle yeni sezona da damgasını vuracağını gösterirken İtalyan markası Persol’ün el işçiliği, titizlik ve ustalık ile hazırlanmış modelleri dikkat çekti. Sezonun nabzını her daim yüksek tutan Dolce&Gabbana, Prada, Miu Miu, Giorgio Armani, Emporio Armani ve Burberry marka güneş gözlükleri; hem kadın hem de erkek modelleri ile önümüzdeki sezonda da trendlerin belirleyicisi olacağını gösterdi. Podyumlarda yerini alan kıyafetlerin tamamlayıcısı bu güneş gözlüklerini 2016-2017 Sonbahar/Kış sezonunda da sık sık göreceğiz. Aktif sporlarda profesyonel spocuların vazgeçilmezi olan performans modelleri ve günlük hayatta sportif tarzından ödün vermek istemeyenler için sıradışı tasarımlara sahip lifestyle gözlük modelleri ile Oakley markası davete katılanların gözdesiydi. Teknoloji, tasarım ve performansın kusursuz birleşimi ile tasarlanan Oakley gözlükleri, detaylar için en hassas görüş ayarını sağlayan
“Prizm Teknolojisi” ile üretilen lensleriyle ilgi odağı oldu.

tulin

Ünlü Top Model Tülin Şahin, Vogue Eyewear Güneş Gözlüklerini Basın İle Tanıştırdı.

Günümüz moda dünyasının önde gelen isimlerinden ünlü top model Tülin Şahin, Vogue Eyewear 2016-2017 Sonbahar/Kış tanıtımını basına özel bir sunumla gerçekleştirdi. Sezonun öne çıkan modellerini tanıtan top model, en uygun gözlüğü seçerken dikkat edilmesi gereken hususların da altını titizlikle çizdi. Gözlük modasına dair merak edilenleri basın ile paylaşan Tülin Şahin, şehirli kadının modern aksesuarı Vogue Eyewear güneş gözlüklerinin her tarza uygun bir modeli olduğunu dile getirdi.

150 ülkeyi kapsayan küresel dağıtım ağına sahip Luxottica Group; lüks, premium fashion, fast fashion, lifestyle ve spor gözlük alanlarında liderdir. Bünyesinde Ray-Ban, Oakley, Vogue Eyewear, Persol, Oliver Peoples ve Alain Mikli gibi şahsi markaların yanı sıra Giorgio Armani, Burberry, Bvlgari, Chanel, Coach, Dolce&Gabbana, Michael Kors, Prada, Ralph Lauren, Tiffany & Co. ve Versace gibi lisanslı markalar da yer almaktadır

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.