Tülin Şahin, meslektaşı Ahu Yağtu’ya sosyal medya hesabından taş attı

Tülin Şahin, pazartesi sendromu yaşayan Ahu Yağtu’nun paylaşımına sert çıktı: İşiniz olduğu için bir zahmet şükredin.

Podyum dünyası karıştı… Dünyanın en iyi 50 mankeni arasına giren Tülin Şahin, meslektaşı Ahu Yağtu’ya sosyal medya hesabından taş attı. ‘Paramparça’ dizisinde rol alan Ahu Yağtu, sete gitmeden önce kendini fotoğrafını paylaşıp altına da pazartesi sendromu yazdı.

Sağlıklı uyanın

Mutsuzluğuna dem vuran Yağtu’nun bu paylaşımına karşılık Tülin Şahin’den manidar bir yanıt geldi. Yoğun bir çalışma programı olan ve buna rağmen güzelliği ve sağlığından ödün vermeyen Şahin, bu durumdan şikâyet edenlere “Sürekli sosyal medyada pazartesi sendromu diye şikâyet edenler, bir zahmet sabahları sağlıklı uyanıp ve işiniz olduğu için şükredin” yazdı.

GÜNÜN KONUSU OLDU

Yağtu gibi bu sendromdan rahatsızlık duyan birçok isme göndermede bulunan Şahin’in bu sözleri internette günün en çok konuşulan konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.