Tuğçe Aral yabancı modellik ajanslarınında dikkatini çekti

Türkiye’nin en uzun bacaklı modeli Tuğçe Aral, yabancı modellik ajanslarınında dikkatini çekti.

ARAL BARCELONA VE
MOSKOVA YOLCUSU

2013’de Best Model Of Turkey ve 2014’de de Miss Fredom Of Turkey’de Best Swimsuit seçilen ünlü modele,Barcelona ve Moskova’da faaliyet gösteren “Casta Models” isimli ajans “Sizinle çalışmak istiyoruz” teklifi yaptı.

GÜZEL MANKEN TUĞÇE ARAL
İNSTAGRAM’DAN MEŞFEDİLDİ

Genç modeli instagram üzerinden keşfettiklerini belirten “Casta Models”ajans yetkilileri,dünyaca ünlü birçok top model ile çalışıyor. Ajans yetkilileri, fiziği ile dikkatleri çeken Tuğçe Aral’ı, 2016’nın başlarında ve ilerleyen aylarda Barcelona ve Moskova’da yapılacak olan defilelerde podyuma çıkarmayı planladıklarını ifade ettiler.

ARAL:ÜLKEM ADINA
GURUR DUYDUM

Dünyaca ünlü ajansın,Türkiye’den çalışmak için sadece Tuğçe Aral’ı seçmesi tescilli güzeli oldukça gururlandırdı.Güzel ve ünlü manken Aral,”Bana gelen bu teklif karşısında çok mutlu oldum ve ülkem adına gurur duydum.Barselona ve moskova’daki defilelerde ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum.”dedi.

SEYAHAT PROĞRAMI’NIN
DEFİLELER İÇİN ERTELEDİ

Öte yandan son günlerin gözde mankeni Tuğçe Aral,kendisine gelen bu teklif üzerine, dünyayı dolaşarak yapacağı televizyon programının çekimlerine ara vermek zoruna kaldı.

tugce aral1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.