Tuğba Yurt hedef büyülttü

Türk pop müziğinin en iyi örneklerini, başarılı bir şekilde sunan Tuğba Yurt, 4 Aralık Cuma günü DMC etiketiyle yayınladığı,duygusu yüksek slow şarkısı “Aklımda Sorular Var” ile Arap ülkelerinde yaşayan insanlarında dikkatini çekmeyi başardı. Güzelliği ile dikkat çeken genç sanatçıya başta Mısır, Fas, Cezayir, Tunus, Ürdün olmak üzere, kısa sürede konser teklifleri almaya başladı. Konu ile ilgili olarak ” Kısa sürede gelen teklifler karşısında çok şaşırdım. Yeni şarkımı yayınlayalı 4 gün olmasına rağmen, Arap ülkelerinde konser vermem konusunda yoğun bir talep geldi. Ocak ayında o ülkelere gideceğim. Mısır kanalında yayınlanan gençlik dizisine konuk oyuncu olmam konusunda da teklif var. Çok mutlu oldum. Hepsini değerlendireceğiz. ” açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz yaz yayınladığı Sezen Aksu cover’ı “Oh Oh” ile büyük ses getiren genç sanatçı sözleri Osman Hekimoğlu, beste ve düzenlemesi ise Ender Çabuker’e ait “Aklımda Sorular Var” isimli single çalışmasını DMC etiketiyle 4 Aralık Cuma günü yayınlandı.

Tuğba Yurt’un yorumculuğunu bir adım ileriye taşıdığı akustik ve melodik yapısı ile kalbe dokunan “Aklımda Sorular Var” dinleyeni kendi iç dünyasında kısa bir yolculuğa çıkarıyor. Tuğba Turt, yeni single çalışması için 7 ay yoğun ve titiz bir stüdyo süreci yaşadı. Murad Küçük yönetmenliğinde büyük bir bölümü Atatürk Arboretumu’nda çekilen video klip, doğal yapısı, sade ve süssüz haliyle izleyenleri duygulandıracak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.