Tuğba Özerk ”Patron”

Bu ‘Patron’ herkesi oynatacak

Herkesin kendi hayatının patronu olduğunu söyleyen Tuğba Özerk ¨Patronluk, fazlasıyla sorumluluk ve yükümlülükler gerektiren bir özveri hali, ciddi bir mertebe. Yeni şarkımız ‘Patron’ ise bu ciddiyete bolca eğlence katarak hazırlandı. Herkesi oynatabilecek melodilerle süslü, en eğlenceli ve müzik listelerindeki en iddialı ‘Patron’ bizimki oldu¨ dedi.

Özerk, yeni teklisi ‘Patron’u Seyhan Müzik Gold etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkının söz ve müziği Murat Güneş, aranjesi ise Erhan Bayrak imzasını taşıyor. ‘Patron’ için Lara Sayılgan’ın objektifine poz veren Tuğba Özerk’in video klibinde ise yönetmen koltuğuna Erkan Nas oturdu.

blank
Tuğba Özerk
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.