Tuba Ünsal’la gazeteci eşi Mirgün Cabas yine kriz yaşayacak

Geçen yıl sarışın bir kadınla sarmaş dolaş yakalanan Mirgün Cabas, önceki gece aynı kadınla motosiklet turu atarken görüntülendi. Aynı dakikalarda eşi Tuba Ünsal’ın basın toplantısı vardı.

Evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen Tuba Ünsal’la gazeteci eşi Mirgün Cabas yine kriz yaşayacak. Çünkü geçen yıl sarışın bir kadınla sarmaş dolaş yakalanan Mirgün Cabas önceki gece aynı kadınla Bebek sahilinde motosiklet turu atarken görüntülendi.

AZ DAHA KAZA YAPACAKTI

Bir büfeden alışveriş yapmak için durduklarında gazetecileri fark eden ikili ne yapacağını şaşırdı. Cabas’ın motorsikletinin arkasına aldığı sarışın kadın suratını saklayarak görüntü vermemeye çalışsa da bu çabasında başarılı olamadı. Fotoğraflarının çekildiği sırada büyük panik yaşayan Mirgün Cabas, hızla uzaklaşmak isterken, bir de kaza atlattı. Yaya yolunda bir anda gaza yüklenen Cabas, büfenin yanındaki kafeye çarpmaktan son anda kurtuldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.