Tuba Ünsal’dan en sert Gaziantep paylaşımı

Gaziantep’te dün gece yaşanan hain saldırı sonrası ünlü isimler sosyal medya aracılığıyla öfkelerini takipçileri ile paylaştı. En sert mesaj ise oyuncu-manken Tuba Ünsal’dan geldi. Gaziantep şehir merkezinde Siirtli bir ailenin sokakta yaptığı kına gecesine bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 30 kişi yaşamını yitirirken 94 kişi ise yaralandı. Korkunç saldırı sosyal medyada da yankı buldu.

Tuba Ünsal kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda: “Uzun zamandır hissizleşen kalbim hiç bu kadar sıkışmamıştı. İnsanların en mutlu gününü kana bulayan sapıkça ruhlar bunlar. Bunlar Müslümansa ben değilim, bunlar insansa ben insan da değilim.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.