Tuba Ünsal’dan asansörde sütyenli paylaşım

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan Tuba Ünsal, asansörde verdiği iç çamaşırlı poz ile takipçilerinin tepkisini çekti.

Ünlüler arasında adeta çığ gibi büyüyen bornozlu fotoğraf akımına uyan ve cesur pozuyla çok konuşulan eski manken Tuba Ünsal, şimdi de asansör pozuyla gündeme geldi.

37 yaşındaki Ünsal’ın hem sütyeni hem de bacak yırtmacı kendi hesabındaki takipçileri tarafından tepkilere neden oldu.

TAKİPÇİLERİ BEĞENMEDİ

“Ayna ayna” yazarak paylaştığı bu fotoğrafı kısa süre içinde 10 binden fazla beğeni alan Tuba Ünsal, öte yandan kendi takipçileri tarafından topa tutuldu. Bir takipçisi fotoğrafın altına “Üzerindeki sofra bezi mi?” yorumunda bulunurken, verdiği pozu abartı bulan bir başka takipçisi ise “Bir anneye bu pozlar yakışıyor mu” şeklinde çıkıştı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.