Tuba Ünsal, dünyaca ünlü markanın reklam yüzü oldu

Tuba Ünsal, dünyaca ünlü İtalyan Gucci markasının yeni parfümün reklam kampanyası için objektif karşısına geçti. Güzel oyuncu, Dubai’de yapılan çekimlerden bazı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Oyuncu Tuba Ünsal, dünyaca ünlü Gucci markasının yeni parfümünün Ortadoğu yüzü oldu. Marka parfümünü tüm dünya ile eşzamanlı olarak Ortadoğu’yla da buluşturmaya hazırlanıyor.

blank

Aralarında Tuba Büyüküstün, Ece Sükan gibi isimlerin de bulunduğu, Ortadoğu’nun başlıca ‘influencer’larının olduğu listeden markanın seçimi Ünsal oldu. Dubai’de gerçekleşen çekimlerde doğal, feminen ve bohem bir atmosfer yaratıldı.

Tuba Ünsal’ın stilinden ve çizgisinden de yararlanılan çekimler sonucunda ortaya çıkan kareler çok yakında uluslararası mecralarda paylaşılacak.
Ünsal’ın Instagram hesabından kampanyanın backstage fotoğraflarını paylaştığı görüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.