Tuba Büyüküstün’ün sevgilisi Umut Evirgen’in 15 yıl hapsi isteniyor

Tuba Büyüküstün ile Emirgan’da görüntülenen Umut Evirgen’in iki korumasının gazetecilerin de içinde olduğu aracı kovalamaya başlamış, aracın önünü keserek silah zoruyla gazetecilerin fotoğraf makinelerini gasp ettiği öne sürülmüştü.

Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatmış gözaltına alınan işletmeci Umut Evirgen ve korumaları Doğan Akbaş ile Ahmet Fatih Baltacı çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı.

15 YILA KADAR HAPİSLERİ İSTENDİ

Soruşturmayı tamamlayan savcılık, Tuba Büyüküstün’ün sevgilisi Umut Evirgen ve iki koruması hakkında “Yol kesmek suretiyle birden fazla kişiyle silahlı yağma” suçundan iddianame düzenledi. İddianamede, Umut Evirgen ve iki korumasının 10 yıldan 15’er yıla kadar hapisleri istendi. İddianame, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.