Tuba Büyüküstün’ün kitabı internet üzerinden satışa çıktı!

Tuba Büyüküstün’ün Arap hayranı tarafından yazılan ‘Just Being Tuba’ (Tuba Olmak) adlı kitabı amazon.com’da satışa çıktı.

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’ün kitabı internet üzerinden satışa çıktı! Rol aldığı dizilerle Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu’da da hatırı sayılır bir hayran kitlesi bulunan oyuncuya, geçtiğimiz haftalarda Arap seveni Nadine J, ‘Just Being Tuba’ (Tuba Olmak) adı altında bir kitap yazmıştı.

Fiyatı 10 dolar

Geliri UNICEF’e bağışlanacak olan kitap, dünyaca ünlü online alışveriş sitesi www.amazon.com’da satışa sunuldu. Tuba Büyüküstün’e olan sevginin sözcüklere döküldüğü eser, 10 dolardan kitapseverlerin beğenisine sunuldu. İngilizce olarak yazılan ve tam 24 sayfadan oluşan kitabın yazarı oyuncu için aynı zamanda takımyıldızı sertifikası satın almıştı.

tuba

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.