Tuba Büyüküstün’ün ”Daha” filminden ilk karesi yayınlandı

Hakan Günday’ın romanından uyarlanan Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Onur Saylak’ın ilk uzun metraj sinema filmi olan Daha’nın dünya prömiyeri 52. Karlovy Vary Film Festivalinde yapıldı.

gazetemag.com’un haberine göre festivalde büyük ödül için yarışan filmin başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan ve Hayat Van Eck üstlenirken filmde konuk oyuncu olarak yer alan Tuba Büyüküstün’ün rolü merakla bekleniyordu.

blank

Başarılı oyuncunun filmden ilk karesi yayınlandı

Tuba Büyüküstün filmde ‘Ahra’ karakterine hayat verdi.Geçtiğimiz günlerde çıkan Onur Saylak’ın Tuba Büyüküstün’lü sahneleri filmden çıkarttığı haberlerinin aksine Tuba Büyüküstün’ün adının da olduğu afişler çek cumhuriyeti sokaklarına da asıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.