Tuba Büyüküstün’den üstü kapalı ayrılık mesajı

Onur Saylak ile boşanma aşamasında olduğu konuşulan Tuba Büyüküstün, bir dergiye verdiği röportajda üstü kapalı ayrılık mesajı verdi.

‘Cesur ve Güzel’le reyting yarışında umduğunu bulamayan Tuba Büyüküstün’den boşanma açıklaması… 5 yıllık evliliklerinde kriz çıktığı için eşi Onur Saylak ile yol ayrımına girdikleri konuşulan güzel oyuncu, Vogue dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Tuba Büyüküstün, hayatında hiçbir zaman kaosa ve hırsa yer olmadığını ima ederken, sallantıda olan evliliği içinde gönderme olabilecek ifadelerde bulundu.

Hayatı akışına bıraktım

Oyuncu, “Hayatı biraz akışına bırakmayı seviyorum. Bir şey olacaksa olur, olmayacaksa olmaz. Olanda hayır vardır” diyerek haklarında çıkan ayrılık haberleri için üstü kapalı mesaj verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.