Tuba Büyüküstün’den ‘Sefirin Kızı’ ve Engin Akyürek mesajı

Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle Sefirin Kızı dizisinden ayrılmasının ardından Tuba Büyüküstü’nün kadroya dahil olması büyük ses getirdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı dizisi kadrosuna dahil olmasıyla ilgili duygularını takipçileri ile paylaştı. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün, Kara Para Aşk dizisinde de birlikte rol almıştı.

Başrollerinde Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Bülent Şakrak ve Doğukan Polat gibi isimlerin rol aldığı Star TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Sefirin Kızı’nın Nare’si Neslihan Atagül sağlık sorunları nedeniyle diziye veda etmek zorunda kaldı.

Neslihan Atagül’ün kadrosundan ayrılmasının ardından yerine Tuba Büyüküstün geldi. Büyüküstün, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Sefirin Kızı’na katılmasıyla ilgili neler hissettiğini anlattı. Büyüküstün, şu ifadeleri kullandı:

blank
Sefirin Kızı

‘Hem tanıdık, hem yepyeni bir yolculuk başlıyor. Çok sevgili eski partnerim Engin, canım senaristim, dostum Eylem, bu sektördeki ilk yıllarımda tanıştığım sevgili Emre, daha önce pek çok projeme ev sahipliği yapmış Star TV ile tekrar çalışacak olmanın keyfiyle, yepyeni bir karakterle sizinle buluşacak olmanın heyecanını birlikte yaşıyorum. Hepimiz için açık havada derin bir nefes almak gibi bir deneyim olması dileğiyle. Hoşbuldum. Yakında görüşmek üzere’

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün, Kara Para Aşk dizisinde de birlikte rol almıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.