Tuba Büyüküstün yeni bir aşka yelken açtı

Tuba Büyüküstün gönlünü meslektaşına kaptırdı! İddialara göre, güzel oyuncu gönlünü Ekin Mert Daymaz’a kaptırdı.

Geçtiğimiz aylarda Umut Evirgen ile ilişkisi sona eren ünlü Tuba Büyüküstün yeni bir aşka yelken açtı. İddialara göre, Büyüküstün gönlünü bu kez meslektaşı Ekin Mert Daymaz’a kaptırdı.

38 yaşındaki Tuba Büyüküstün kendisinden 9 yaş küçük meslektaşı Ekin Mert Daymaz ile yeni bir aşka yelken açtı.

Ortak dostları sayesinde tanışıp bir ay önce aşk yaşamaya başlayan ikili, basından uzak kalmak için de Bağdat Caddesi’nde buluşuyor. İlişkilerinin ortaya çıkmaması için birbirlerini Instagram’da da takibe almamış.

blank

Tuba Büyüküstün bir süre önce işletmeci Umut Evirgen’den ayrılmıştı. 29 yaşındaki Daymaz, bugüne kadar Hande Erçel, Eliz Sakuçoğlu, Melisa Döngel ve Simay Barlas’la aşk yaşadı.

Güzel oyuncunun, Ekin Mert Daymaz’la aşkının gizli kalması için büyük çaba sarf ettiği de söylentiler arasında.

Öte yandan Tuba Büyüküstün’ün geçtiğimiz haftalarda eski futbolcu Ali Güneş ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Bu iddianın çıkış sebebi ise Büyüküstün’ün paylaştığı fotoğrafa Ali Güneş’in yaptığı bir yorum oldu.

Tuba Büyüküstün, köpeğiyle çekildiği bir fotoğrafı Instagram hesabına yükledi, Ali Güneş ise bu fotoğrafa “Yakışıklı korsan” diye yorum yaptı.

Herkes Tuba Büyüküstün ve Ali Güneş’in nasıl tanışıp aşk yaşamaya başladığını merak ederken Büyüküstün, iddialara sosyal medya hesabı Instagram’dan cevap verdi.

Tuba Büyüküstün, yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi:

”Hepimiz aşkı seviyoruz. Ben de aşkı çok seviyorum. Ama bir ilişki birbirlerini sosyal medyadan takip ettiğinde olmuyor değil mi? Sosyal medya takibini aşka yormak çok romantik bir bakış açısının ürünü…”

Ayrıca Büyüküstün, bu açıklamasının öncesinde de dikkat çeken bir başka paylaşıma imza atmış ve Teoman’ın bir şarkısından şu sözleri alıntılamıştı:

“Suç yok suçlu yok

Hayat böyle anladım

Aşk yok artık yok

Ama zamanla alıştım…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.