Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ geceye damga vurdu

‘Cesur ve Güzel’ dün akşam Star TV’de yayınlanan üçüncü bölümüyle izleyiciyi yine ekrana kilitledi.

Dizinin dün akşam yayınlanan üçüncü bölümü 20+ABC1 kategorisinde en çok izlenen yapım oldu. Cesur ve Güzel, 9.04 reyting ve %20.86 izlenme payı ile bu kategoride tüm rakiplerini geride bıraktı.

Dizi, AB izleyici kitlesinde 8.61 reyting ve %22.05 izlenme payı, ve Tüm Kişiler’de 7.51 reyting ve %17.54 izlenme payıyla ilk 100 sıralamasında ikinci oldu.

YouTube video

ÜÇÜNCÜ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cesur’un gizemini çözmekte kararlı olan Sühan, onu takip edip, köşeye sıkıştırmayı başardı. İstanbul’daki evini bulup, yalanını ortaya çıkarmak için kapısına gidince karşısına çıkan manzara Sühan’ı zor durumda bıraktı.

Hamilelik yalanı ortaya çıkmak üzere olan Cahide ise, Hülya’yla başlattığı oyunu sürdürmeye devam ediyor.

Cesur’un hayatında çok özel bir detay bulan Sühan, Cesur’a hayranlık duymaya başlıyor. Cesur ve Sühan’ın İstanbul’da baş başa yiyecekleri akşam yemeği onları daha da yakınlaştırır. Aralarındaki mesafenin hızla yok olması sadece Banu’yu çok rahatsız eder.

Dizinin son bölümünde ise Cesur’un Sühan’ı öpmesi geceye damga vurdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.