Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç aynı kadroda

Ferzan Özpetek’in yeni filminin oyuncu kadrosu belli oldu.

Usta yönetmen Ferzan Özpetek yeni filminde İstanbul’u temel alıyor. Özpetek’in kendi kitabından beyazperdeye uyarladığı İstanbul Kırmızısı’nın okuma provalarından gelen ilk görüntüler de filmin kadrosunu gösteriyor.

Fotoğrafa göre filmin kadrosunda ekranların ve beyazperdenin sevilen yüzleri Tuba Büyüküstün, Nejat İşler, Mehmet Günsür, Halit Ergenç ve Zerrin Tekindor yer alıyor. Yaşamını İtalya’da sürdüren Türk yönetmen Ferzan Özpetek’in yeni dram türü filmi bir tür memleket hasreti ürünü olacak.

tuba halit

Sevginin ve hüznün filmi olacak olan İstanbul Kırmızısı, sanatçının sinema eğitimi için İtalya’ya gidişine kadarki İstanbul yaşantısından izler taşıyacak. Aynı isimli romanı da İstanbul’da geçiyor ve kısa süreliğine Türkiye’ye annesini ziyarete gelen ama bir ayını burada geçiren bir yönetmenin hikayesini konu alıyor.

Filmin vizyon tarihi henüz belirsizliğini koruyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.