Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’e hayranlardan film baskısı

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün için Hayranları Sinema Filmi İçin Seferber Oldu

Kara Para Aşk dizisi bitti ama Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek uyumu unutulmadı. Yayınlandığı dönemde ekrana damga vuran, yazılı ve görsel basında, sosyal medyada ve anketlerde uyumlarıyla en uyumlu çift seçilen ve “Mükemmel Çift” ilan edilen ikilinin hayranları şimdi de Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ü sinema filminde izlemek için organize oldular. Yurtiçi ve Yurtdışında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Akyürek ve Büyüküstün’ün yabancı hayranları da sinema filmi isteğine tam destek veriyorlar. Sosyal medya üzerinden yapımcılara seslerini duyurmaya çalışan ikilinin hayranlarının isteklerinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu…

Akyürek ve Büyüküstün’ün yurtdışı hayran kitlesine sahip olduğunun bir göstergesi de, Kara Para Aşk dizisinin 150’den fazla ülkeye satılarak en çok ihraç edilen üç diziden birisi olmasıdır. Uluslararası üne sahip Akyürek ve Büyüküstün’ün ülke ekonomisine ve ülke tanıtımına büyük katkı sağlamışlardır.

Türkiye’de, Emmy’e en iyi kadın oyuncu dalında Tuba Büyüküstün ve en iyi erkek oyuncu dalında Engin Akyürek ilk defa aday olarak uluslararası oyuncu olduklarını göstermişlerdir. Uluslararası ödüllere adaylıklarıyla ve aldıkları ödüllerle ülkemizin gurur kaynağı olmuşlardır.

Bunları üst üste koyup düşününce yapımcılar için hayranların isteğinin karlı bir iş olacağı aşikardır.gazetemag

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.