Tuba Büyüküstün, ressamlığa merak sardı

Uzun süre ekranlardan uzak kalan Tuba Büyüküstün, ressamlığa merak sardı. Güzel oyuncu duvara çizdiği kadın resmiyle takdir topladı.

İşletmeci sevgilisi Umut Evirgen’le mutlu bir birliktelik yaşayan Tuba Büyüküstün, sosyal medya paylaşımıyla kendine bir kez daha hayran bıraktı. Büyüküstün oyunculuğunun yanında duvara çizdiği resimle ressamlığını da konuşturdu. Güzel oyuncu,duvarına çizer René Gruau’nun eserini çizdi. Tüm anları Instagram’da paylaşan Büyüküstün, “Dayanılmaz hafiflik” notunu düştü. Oyuncuya, “Ne yaparsa yapsın yakışıyor” mesajları geldi.

blank

SAMİMİ GÖRÜNTÜLERİNE GELEN TEPKİLER ÜZERİNE TATİLE GİTMİŞTİ

Sevgilisi Umut Evirgen’le plajda güneşlenirken samimi görüntüler sergileyen Tuba Büyüküstün gelen tepkiler üzerine sevgilisi ile sessiz sedasız, gözlerden uzak tatil için İtalya’ya gitmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.