Tuba Büyüküstün, rasta yaptırdığı yeni saçlarıyla şov yaptı!

Oyuncu Tuba Büyüküstün, rasta yaptırdığı yeni saçlarıyla sosyal medya hesabından şov yaptı. Büyüküstün’ün paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

YouTube video

Oyuncu Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Umut Evirgen ile Amerika – New York’a gitmişti. Büyüküstün, burada kısa olan saçlarına ekleme yaptırarak uzatmış ve saçlarını tek tek ördürerek rasta modeli yaptırmıştı. Afrika stili yeni imajıyla şu sıralar dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, şimdilerde bayram tatili için Bodrum’daki ailesinin yanına gitti.

RASTA ŞOV

Kızlarıyla birlikte tatilin tadını doyasıya çıkaran Tuba Büyüküstün, son olarak Instagram hesabından paylaştığı video ile dikkatleri üzerine çekti. Büyüküstün, rasta modeli saçlarını sallayarak çektiği videoyu takipçileriyle paylaştı. Video, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Bodrum güzeli Tuba Büyüküstün

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.