Tuba Büyüküstün: Önce kendimizi sevmeliyiz

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, tüm Türkiye’yi yasa boğan terör saldırılarının ardından “Önce kendimizi sevmeliyiz” mesajını verdi.

Önceki akşam ‘Cesur ve Güzel’ dizisindeki partneri oyuncu Erkan Avcı ile set arasında kahve içerken görüntülenen güzel oyuncu, 2016’nın toplumsal olaylardan dolayı kötü geçtiğini söylerken yeni yıl için temennilerde bulunmaktan kaçırmadı.

blank

UMARIM BİR GÜN YAPABİLİRİZ

Oyuncu, “Artık beklenti bile duyamaz hale geldik aslında. İnsan kendini sevmedikçe başkalarıyla düşmanlaşıyor. Önce kendimizi sevmeliyiz. Sonra kendimizden geçip karşımızdakileri sevmeyi öğreniriz. Umarım karşımızdakileri görmeyi becerebiliriz. Umarım bir gün yapabiliriz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.