Tuba Büyüküstün, Netflix’in ardından dijital kanal Puhu TV ile anlaştı

Tuba Büyüküstün Netflix’in ardından Puhu TV ile anlaştı.

Tuba Büyüküstün, Netflix’in ardından dijital kanal Puhu TV ile anlaştı. Yeni sezonda dijitalde olacak olan oyuncunun partneri ise henüz belli değil.

Oyuncu Tuba Büyüküstün, yeni sezonda da dijital de olmaya karar verdi. Netflix’te yayımlanacak olan ‘Osmanlı Yükseliyor’ adlı mini belgeselin çekimlerini hafta içi bitiren Büyüküstün, kızları Toprak ve Maya ile birlikte kısa bir tatile çıktıktan sonra yeni projesine yoğunlaşacak. Güzel oyuncunun gelecek sezon Puhu TV’de kamera karşısına geçecek. Büyüküstün, rol alacağı dizinin yönetmenlik koltuğuna ise Ali Aydın oturacak. Bugünlerde Büyüküstün’ün partneri için çalışmalar yapılıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.