Tuba Büyüküstün, mahkemede tanık olarak dinlendi

Emirgan’da kendisini oyuncu Tuba Büyüküstün ile görüntüleyen gazetecinin fotoğraf makinesinin gasp edildiği iddiasıyla iki çalışanıyla birlikte yargılanan işletmeci Umut Evirgen beraat etti. Duruşmada Tuba Büyüküstün de tanık olarak dinlendi.

İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmaya, “Yol kesmek suretiyle birden fazla kişiyle silahlı yağma” suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapsi istenen sanıklardan Umut Evirgen katılmazken; diğer iki sanık hazır bulundu.

“UMUT HEP YANIMDAYDI”

Tanık olarak dinlenen Tuba Büyüküstün, “Sanıkları tanırım. Umut benim arkadaşım olur. Olay günü beraber kahvaltı yapıyorduk. Kahvaltı yaptıktan sonra evime gittim. Evdeyken basından böyle bir olay olduğunu duydum. Sonra Umut’u aradım. O da şaşkındı. Olaydan haberi yoktu. Oturduğumuz sırada Umut hep yanımdaydı. Beraber oturduğumuz sırada herhangi birinin fotoğrafımızı çektiğini görmedim. Diğer sanıkları da bulunduğumuz yerde görmedim” diye konuştu.

UMUT EVİRGEN BERAAT ETTİ, BİR SANIK CEZA ALDI

Mahkeme heyeti sanıklar Umut Evirgen ve Ahmet Fatih Baltacı’nın, suç işlediklerinin sabit olmaması nedeniyle beraatlerine karar verdi. Diğer sanık Doğan Akbaş’ı ise “Silahlı tehdit” suçundan suçlu buldu. Mahkeme, 1 yıl 8 ay hapis cezası verdiği Akbaş hakkındaki hükmün açıklanmasını geri bıraktı. Ayrıca 5 yıl denetim süresine tabi tutulmasına karar verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.