Tuba Büyüküstün, Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri mi olacak?

Son olarak Ferzan Özpetek’in ‘İstanbul Kırmızısı’ filminde başrol oynayan başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisi türk ve yabancı hayranları tarafından da merakla bekleniyor.

GazeteMag’ın haberine göre geçtiğimiz akşam İstanbul Kırmızısı’nın final yemeği çıkışında görüntülenen güzel oyuncuya yeni sezonda dizi yapıp yapmayacağı soruldu. Tuba Büyüküstün bu soruya ‘Şu anda görüşmelerim var bakalım’ cevabını verdi. Tuba Büyüküstün’ün adı uzun süredir Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde olacağı Siyah Beyaz dizisi için geçiyor. Tuba Büyüküstün teklifi kabul ederse yeni sezonda Kıvanç Tatlıtuğ ile kamera karşısına geçecek.

Bu önemli gelişme hakkında düşüncelerinizi haberimizin altındaki YORUM kısmından yazabilir ve paylaşabilirsiniz…

tuba buyukustun1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.